top of page
Image by Markus Spiske

Om oss 

Att utvecklas som människa för att kunna nå sin fulla potential är lika viktigt för oss personligen som för att kunna möta andra i terapi. Genom kontinuerligt eget inre arbete, vidareutbildning och att ärligt kunna granska vår egen insats är vår förhoppning att kunna finnas där för dig på bästa sätt. 

Johanna Lindegaard, leg. psykolog 

 

Jag har bred erfarenhet av psykologisk behandling, bedömning och utredning inom specialistpsykiatrin samt från primärvården. Sedan snart två år tillbaka fördjupar jag mig i ISTDP då jag går Core-utbildningen som är en 3-årig vidareutbildning för psykologer och psykoterapeuter. Jag har även gått en 1-årig utbildning i Compassionfokuserad terapi.

DSC_0775_edited.jpg

Tomas Lindegaard, leg. psykolog, fil.dr

 

Jag har flera års erfarenhet av psykologisk behandling och bedömning inom specialistpsykiatrin där jag arbetat med problem som ångest, depression och relationssvårigheter. Jag har genomfört en 2-årig utbildning i Metakognitiv terapi och är MCTI® Registered Therapist samt genomgår för tillfället en 3-årig vidareutbildning inom ISTDP. Utöver arbete inom specialistpsykiatrin är jag även verksam vid Linköpings Universitet och har en doktorsexamen inom klinisk psykologi.

DSC_0646_edited.jpg
bottom of page