top of page

Om oss 

Att utvecklas som människa för att kunna nå sin fulla potential är lika viktigt för oss personligen som för att kunna möta andra i terapi. Genom kontinuerligt eget inre arbete, vidareutbildning och att ärligt kunna granska vår egen insats är vår förhoppning att kunna finnas där för dig på bästa sätt. 

Johanna Lindegaard, leg. psykolog 

 

Jag heter Johanna Lindegaard och är legitimerad psykolog med ett stort intresse för att hjälpa människor att uppleva större trygghet, autenticitet och frihet i sina liv. Jag har bred erfarenhet av psykologisk behandling, bedömning och utredning inom specialistpsykiatrin samt från primärvården. Jag har ett särskilt intresse för att arbeta med svårigheter och frågor som rör sexualitet, trauma, självkritik och skam, prestationsångest eller annan typ av ångest, stress, nedstämdhet och avsaknad av eller tappad riktning i livet. Mellan 2021-2024 har jag genomfört en treårig utbildning inom ISTDP och är certifierad ISTDP-terapeut. Jag har även gått en 1-årig utbildning i Compassionfokuserad terapi. 

DSC_0775_edited.jpg

Tomas Lindegaard, leg. psykolog, fil.dr

 

Mitt intresse att arbeta med terapi kommer ur ett starkt engagemang att hjälpa människor få en djupare kontakt och relation med sig själva. Jag tror på människans inneboende kraft till läkning och att min viktigaste roll som terapeut är att skapa förutsättningar så att denna inneboende kraft och visdom kan träda fram. Jag har flera års erfarenhet av psykologisk behandling och bedömning inom specialistpsykiatrin där jag arbetat med problem som ångest, depression och relationssvårigheter. Mellan 2021-2024 har jag genomfört en treårig utbildning inom ISTDP och är certifierad ISTDP-terapeut. Jag är också utbildad inom Metakognitiv terapi där jag är MCTI® Registered Therapist. Utöver arbete inom specialistpsykiatrin är jag verksam som forskare inom klinisk psykologi vid Linköpings Universitet.

DSC_0646_edited.jpg
bottom of page